Otvoreno pismo gospodinu Spottedu


Dragi i uvaženi gospodine Spotted,

hvala Vam što ste pružili priliku ljudima na našem Sveučilištu da se upoznaju, pokažu interes jedni za druge, što ste pružili priliku da se zajedno nasmijemo i pokažamo koliko smo očajni, skloni uhođenju, zanemarivanju tuđe privatnosti, i napadnoj narcisoidnosti (sve je dopušteno u ljubavi, ratu i bitkama pokemona). Svojim ste nas primjerom, gospodine Spotted, još jednom podsjetili da je krajnji cilj svakog akademskog nastojanja nekog poševiti, i na tome Vam u ime svojih kolega i svoje osobno ime od srca zahvaljujem. Pozorno sam pratio vašu stranicu i naposljetku sam se i ja odvažio da Vam pošaljem pismo u nadi da ćete mi, kao i mnogima prije mene, pomoći da nađem srodnu dušu. Ja sam aseksualac ( čovjek bez seksualnih poriva, pogledati ovdje: http://en.wikipedia.org/wiki/Asexuality), koji traži aseksualnu djevojku koja bi željela spavati s njim. Naime, radi se o tome da se panično bojim mraka, te stoga uvijek mora biti netko sa mnom u krevetu ne bi li se osjećao sigurnim. Frustriran sam i umoran od pohotnih napada djevojaka koje se sa mnom nalaze u krevetu, i ne žele ili ne mogu obuzdati napadaje vatrenog sladostrašća. Neke mi već počinju i zamjerati kada ih u seksi donjem rublju izbacim iz kuće, jer san je potreban svakom čovjeku. Neki bi sad mogli uputiti pitanje: Ako si aseksualan i nitko te ne privlači, zašto onda tražiš djevojku a ne momka da spava s tobom?

Djevojke nalazim manje odbojnima iz sljedećih (neseksualnih) razloga (da Vas ne bi zamarao iznosim samo neke):

1. U hrvatskoj žene u prosjeku zauzimaju manji obujam u metrima kubnim. Zaključujem na osnovi dostupnih podataka o prosječnoj visini ( 171cm ), i težini hrvatica ( 68 kg ). Valja paziti na izdržljivost madraca, te ostaviti sebi dovoljno prostora. Usput, primjetio sam da kada moji kolege komentiraju zapremninu žene, ne misle na isti koncept kao i ja. Što objašnjava nedostatak egzaktnih podataka.
1. 1.  Iako su žene nešto šire u bokovima, to mi ne smeta toliko budući da spavam bočno.
1.2.  Govorim o hrvaticama iz očitih razloga što je u našoj domovini upravo njih najviše, i što su sadržaji na vašoj stranici uglavom na hrvatskom jeziku.
2. Žene u prosjeku više paze na higjenu, a to je prilično važan faktor u odabiru koga ćete pustiti u krevet.
3. Žene također manje hrču (Potvrdilo anonimno anketno ispitivanje provedeno od strane ,koga drugog nego, studenata Sociologije Sveučilišta u Zadru (što sve neće anketirati?!)).
4. Napominjem da se bojim mraka, a ne neke druge opasnosti koja vreba. Pustiti momke (koji su u prosjeku nešto snažniji i skolniji nasilju) u svoj krevet značilo bi izložiti se dodatnoj opasnosti.
4. 1. To bi možda mogao dopustiti pod uvjetom da je u krevetu još nekoliko djevojaka, ali to se do sada nije pokazalo kao pametan potez.
5. Djevojka , jasno, mora biti u mom krevetu, a ne na nekom drugom krevetu u sobi, kako bi se (ukoliko se usred noći probudim) mogao neposredno uvjeriti u njenu prisutnost. Također, mora biti gola kako bi bio siguran da ne skriva nikakvo oružje. I sad postaje još jasnije kolika je važnost razloga iznesenim pod rednim brojem 2.
6. Djevojke također pokazuju veću sklonost donošenju doručka u krevet, što je vrlina koji iznimno cijenim i poštujem.

Želio bih izraziti i svoje moralno zgražanje nad osobama koje se pretvaraju da su aseksualne samo kako bi druge ljude navele da im dokažu da nisu. Također bi iskoristio ovu priliku da kažem ljudima sa seksualnim nagonima da moje stanje ne shvaćaju kao izazov, nije lako svaki dan buditi se kraj izazovne, poželjne djevojke koja vjeruje da je baš ona ta koja će pobuditi erupcije lave iz kratera mog visećeg vulkana. Do sada sam hrabro, stoički podnosio nage manekenke u svom krevetu, ali me već lagano počinju živcirati. Ponavljam da je san važan za normalno funkcioniranje. Ipak, ako vjeruju da se mogu dostatno obuzdati, pružit ću napaljenim djevojkama još koju šansu. Prednost svakako imaju aseksualne djevojke!

Gospodine Spotted, od srca Vam zahvaljujem i raduje me nada u uspješnu poslovnu suradnju.

Iskreno Vaš, Hrvoje R.

u Zadru dne 14.travnja.2013.

O autoru propupavanje

King for a day, fool for a lifetime
Ovaj unos je objavljen u prozno propupavanje i označen sa , , . Bookmarkirajte stalnu vezu.

2 odgovora na Otvoreno pismo gospodinu Spottedu

  1. Aleksandar Veliki napisao:

    Ova treća točka ti je sporna – bez takvih značajnih istraživanja, ovaj tekst bi bio osiromašen za tu jednu stavku. Uostalom, danas si i i od mene saznao za puno važnih, socioloških istraživanja 🙂

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s